Over onze tegels

Welkom bij Leisteen Nederland, groothandel in leisteen producten.

Leisteen Nederland biedt u een ruim assortiment aan hoogwaardige leisteen producten. Leisteen is een natuurlijk en duurzaam product en biedt vele mogelijkheden voor zowel binnen als buiten.

Wij importeren rechtstreeks vanuit de mijnen in Brazilië en India en door eigen kwaliteitscontroles kunnen we dan ook de beste kwaliteit voor de beste prijs garanderen.

Door onze ruime voorraad kunnen we uw bestelling in de meeste gevallen binnen twee tot vijf werkdagen leveren en dit doen we binnen de gehele Benelux en Duitsland. Leisteen Nederland levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

U kunt bij ons 7 dagen per week op afspraak terecht om onze producten te bekijken. Tevens zijn wij in staat om maatwerk te leveren rechtstreeks vanuit onze eigen natuursteenzagerij. Hier bieden wij de mogelijkheid om de platen op afwijkende maten te zagen en te bewerken naar uw wensen.


Over Ons

Leisteen Nederland is ontstaan uit een samen werking tussen Koop-Natuursteen en RNT natuursteen en tegels.

Door deze krachten te bundelen biedt Leisteen Nederland een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om leisteen, natuursteen en maatwerk.

Als nooit tevoren staat de klant bij Leisteen Nederland centraal. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en zijn pas tevreden als u dat ook bent!


Leisteen is duurzaam

Leisteen is een product dat wordt gevormd door de druk die een berg duizenden jaren heeft uitgeoefend op de kleibodem eronder en daardoor is dit product zeer taai en bijna onverwoestbaar geworden.

Kwaliteitscontrole is belangrijk omdat leisteen een product is dat bestaat uit lagen, het is van belang dat de tegels en platen zo diep mogelijk uit de mijn worden gewonnen. Op deze manier krijg je een sterk en betrouwbaar product.

Leisteen behoudt zijn eigenschappen hoe oud het ook is en zal in tegenstelling tot andere materialen die vaak verweren alleen maar meer uitstraling krijgen. Elke steen straalt zijn eigen karakter uit door de natuurlijke variaties en dat maakt leisteen zo uniek, origineel en duurzaam. Uw project krijgt met leisteen een mooie en tijdloze uitstraling.

Braziliaanse leisteen is zeer duurzaam en ontzettend sterk. Elke steen integreert zich in zijn omgeving, dit maakt de Braziliaanse leisteen zo veelzijdig en het wordt alleen maar mooier naarmate het ouder wordt. De vele historische panden zijn hiervan zeker het bewijs.